Yggdrasil – en ny favorit!

Yggdrasil är en klar favorit bland nätets alla speltillverkare just nu. Det kan ha en del att göra med att jag verkar ha ett riktigt flyt så fort jag öppnar en av Yggdrasils slots, men jag tycker även att de flesta av automaterna från den här spelutvecklaren, som för övrigt är svensk, håller en riktigt hög kvalitet och är trevliga att spela.

Jag upptäckte Yggdrasil Gaming i januari någon gång då jag fick en bonus på vad som då var ett helt okänt spel för mig, nämligen Jokerizer. Jag spelade igenom min bonus och gick väl några kronor plus på affären, men jag var inte helt imponerad av spelidén och spelkänslan. Skälet var att jag tyckte och fortfarande tycker att spelet är lite av en rip-off av NetEnts Jackpot 6000.

Det första intrycket av Yggdrasil var alltså inte helt positivt. Jag fick dock snart ändra uppfattning, för den nästa automaten Yggdrasil släppte, Winterberries, är i min mening en snudd på fulländad historia. Spelet är avskalat och bonusfunktionerna är verkligen inte många, men när spelet är på rätt humör kan det klirra till något enormt i spelkassan. Jag tycker om slots med en lite högre varians (varför knega sig till några kronor i vinster?) och Winterberries ger mig vad jag vill ha.

Jag tycker att även Robotnik, Pyrons och Magic Mushrooms är riktigt bra slots. Reef Run har jag inte spelat så mycket så jag kan inte riktigt ge ett omdöme. Det kan jag inte heller göra om Draglings, men eftersom denna slot i princip fungerar på samma sätt som Magic Mushrooms antar jag att den är bra!

Min absoluta favorit bland Yggdrasils slots är emellertid Cazino Zeppelin. Den släpptes någon gång i november förra året och det är nog den slot jag har spelat mest på sistone. Här finns ett gäng funktioner som kan ge fina vinster och särskilt lukrativ kan free spins-rundan vara. Här har jag spelat hem fyrsiffrigt flera gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *