NetEnt vs Betsoft

Jag har alltid varit ett fan av slots från Net Entertainment. De är snygga, har ett bra ljud och varje nytt släpp har en unik bonusfunktion. Jag slås också av hur riktigt skickliga spelmakarna på den här svenska spelutvecklaren är på att hitta på nya teman och sedan också utveckla dem till fullo så att allt hänger ihop så att säga. Dessutom är det ju ingen nackdel att spelen känns rättvisa. En viktig detalj i sammanhanget är att NetEnt alltid presenterar den teoretiska återbetalningen för varje spel. Det är verkligen inte alla spelutvecklare som gör det!

På sistone har jag dock tyckt att de nya släppen från NetEnt har känts lite intetsägande. Visst, man fortsätter med konceptet att stoppa in en ny unik funktion i varje slot och temana är alltid nyskapande, men det är obefintligt med action! Spel som Big Bang, Secret of the Stones och Wonky Wabbits har liksom bara i princip en bonusfunktion vardera och det kan gå väldigt många snurr mellan det att den enda bonusfunktionen aktiveras. Det blir helt enkelt långtråkigt!

Jag börjar därför spela mer och mer på Betsofts slots. Betsoft är inte främmande för att vräka på med bonusfunktioner och vad gäller design, ljud och presentation av teman är Betsoft minst klassen bättre än NetEnt. Framför allt uppskattar jag alla de små bonusspel som Betsoft är så skickliga på att stoppa in i sina slots. I bonusspelen handlar det sällan om att man ska peka och klicka för att ta hem vinster, snarare är bonusspelen ganska avancerade.

Är NetEnt:s storhetstid på väg att ta slut? Nej då, alla svenska casinon kommer fortfarande att förlita sig på den svenska spelutvecklaren. Betsoft nosar dock NetEnt rejält i nacken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *