När jag nästan vann miljoner på Hall of Gods

Hall of Gods är en av mina stora favoriter. Anledningen är att chansen att vinna en superjackpott aldrig känns särskilt långt borta. Det finns videoslots som jag har spelat sammanlagt flera tusen snurr, men där jag aldrig verkar komma till jackpottspelet. I Hall of Gods aktiveras jackpottspelet relativt ofta och det gör självklart att det blir roligare att spela.

Hall of Gods är en läcker skapelse. Den må ha några år på nacken nu, men jag tycker den håller måttet på ett bra sätt. Det kan ha mycket att göra med spelkänslan, som är alldeles enorm. Temat med vikingar och asagudar fungerar utmärkt och grafiken och ljudet är helt ok.

Som rubriken säger har jag varit nära att vinna miljoner på Hall of Gods, flera gånger faktiskt. Exakt hur nära är självklart omöjligt att säga. Det är inte som att automaten berättar för en hur nära man var när bonusspelet avslutas och man kastas tillbaka till det ordinarie spelet. Hur som helst har jag kommit till bonusspelet ett stort antal gånger och två eller tre gånger lyckats få fram två symboler för den största progressiva jackpotten, men gått bet på den tredje symbolen. Minst sagt surt. Lite humor (svart sådan) är att jag, när jag gått bet på monsterjackpotten, inte ens vunnit minijackpotten. Det har bara blivit kontantvinster. Ännu surare.

Hall of Gods är ändå en av mina favoriter. Det är ett spel med en utmärkt spelkänsla, där det händer mycket. Det går inte många snurr utan att man tar hem en vinst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *