Mina all-time favoriter bland slots

hall-of-godsJag vet inte hur många hundra slots jag har provat på genom åren. Kanske är det till och med bortåt tusen. Vissa har jag bara provat några snurr med gratispengar, medan jag för andra har spelat många hundra, om inte flera tusen, snurr. Jag vill påstå att jag har en enorm erfarenhet av att spela på slots på nätet. Här listar jag mina fem favoriter genom alla tider. Om du litar på mitt omdöme, kika gärna in på ditt nätcasino och se om du kan prova på någon av dessa videoslots. Du kommer inte att ångra dig.

Reel Rush
Snyggast, flest insatslinjer, bäst bakgrundsmusik. Reel Rush är en videoslot som ger en adrenalinrusch av rang. Om du lyckas låsa upp hela skärmen och når free spins-läget har du över 3000 möjliga sätt att vinna.

Hall of Gods
Gigantisk jackpott och en utmärkt spelkänsla. Hall of Gods är en videoslot om de gamla asagudarna och de gamla vikingarna. En riktigt bra videoslot på alla sätt och vis.

Scarface
Tony Montana lever vidare i en videoslot från spelutvecklaren Net Entertainment. Till skillnad från många andra slots som bygger på filmer eller TV-serier, är Scarface absolut inget platt fall utan tvärtom en gudabenådat läcker videoslot.

Fisticuffs
Jag har aldrig lyckats spela hem några större vinster på Fisticuffs, men jag är ändå mycket förtjust i denna videoslot. Temat (boxning på tidigt 1900-tal) är mycket välgjort och specialfunktionerna går inte av för hackor. Att man har chansen att få vilda symboler på i princip varje position i varje snurr är självklart något som lockar lite extra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *