Ingen bra dag igår

Usch, igår var ingen bra dag alls. Jag tror knappt jag vann en enda spelomgång, och ändå spelade jag på mina favoritspel, det vill säga de jag brukar ha tur på. Jag var inte trött och jag gjorde inga klantigheter. Jag hade helt enkelt bara en enorm otur.

Jag började med att sätta in en extra slant på casinot eftersom jag hade en riktigt skön reloadbonus på 100% upp till 1000 kr att utnyttja. Det är nog den bästa reloadbonusen jag någonsin hittat. Turen med bonusen vände dock snabbt.

Det första spelet jag provade på för kvällen var nya Twin Spin från NetEnt. Jag har en förkärlek för slots från NetEnt. Jag tycker att de är riktigt snygga och har en mängd funktioner som jag uppskattar. Att återbetalningen i de flesta fall är riktigt hög är ju ingen direkt nackdel heller! Jag kammade dock helt noll på Twin Spin. Jag tror jag brände iväg omkring 50 snurr innan jag till slut tröttnade. Den där fantastiska tvillinghjulsfunktionen fungerade inte för mig igår kväll.

Bara att ta nya tag, tänkte jag, och klickade upp en av mina absoluta favoriter, nämligen Reel Rush (också från NetEnt). Här lyckades jag faktiskt låsa upp nästan hela spelskärmen på det första snurret och tog hem cirka tio gånger insatsen, men sedan gick jag bet på nästan varje snurr. Att komma till free spins-läget kunde jag bara drömma om.

För att avrunda den miserabla kvällen spelade jag några rundor Blackjack. Jag är en riktigt duktig Blackjack-spelare och jag tänkte att om turen ska vända så kommer den att göra det vid Blackjack-bordet. Jag hade delvis rätt. Jag spelade helt korrekt, men dealern hade lite mer tur än mig. Ett litet minus blev facit för Blackjack-sessionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *