Femsiffrigt på Reel Rush

reel-rushReel Rush är en fartfylld historia med den läckraste grafiken och en ljudbild som är något alldeles extra. Denna videoslot är retro som det förslår och bakgrundsgrafiken påminner inte så lite om banorna i Super Mario Bros. Det finns mycket att tycka om med Reel Rush.

Jag spelar ganska ofta på Reel Rush och håller denna videoslot som en av mina absoluta favoriter bland alla slots. Det är en kombination av en unik spelidé och en unik utformning som lockar mig.

Över 3000 sätt att vinna
En del videoslots har så få som 10 sätt att vinna, då i form av insatslinjer. I Reel Rush har du ett 40-tal sätt att vinna när du klickar igång hjulen, men denna siffra ökar med varje vinstgivande kombination som hamnar på hjulen. Precis som i många andra nyare videoslots försvinner vinstgivande symboler för att göra plats åt nya som ramlar ner från ovan (lavinfunktion). För varje successiv vinstkombination låses fler och fler positioner upp på hjulen och efter fem raka vinster har du en bra bit över 3000 sätt att vinna. Om du tar hem en vinst även på den femte ”lavinen” aktiveras ett free spins-läge där du får åtta gratissnurr med över 3000 sätt att vinna.

Det är dock inte nog med det. Hjulen är försedda med vilda symboler och de dyker upp någonstans på hjulen i vart och vartannat snurr. Inte sällan kan det dyka upp både två och tre vilda symboler samtidigt. Med vilda symboler på hjulen blir det en ganska smal sak att vinstgivande kombinationer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *