Den ständiga favoriten Scarface

Filmen Scarface har jag sett säkert hundra gånger. Visst, det är en ganska tragisk historia, men jag älskar att se filmer om människoöden och särskilt då intressanta sådana. Historien om Tony Montanas uppgång och fall är en riktig klassiker och jag älskar den. När spelutvecklaren Net Entertainment släppte en videoslot på det temat för ett par år sedan högg jag direkt. Jag vet inte om jag var absolut först i hela världen med att snurra igång Scarface eller inte (förmodligen inte), men snabb var jag!

Scarface har varit en favorit sedan lanseringen. Jag har spelat tusentals snurr på automaten och jag tycker fortfarande att Scarface är en riktig höjdare. Det jag gillar bäst med spelet är free spins-läget, inte bara för att det är lukrativt så det förslår, utan också för att det spelas på en andra spelskärm (discot i filmen).

Bonusspelet, där Tony står längst upp på trappan i sitt lyxhus i Miami och ska skjuta ner anstormande fiender, tycker jag dock inte är något vidare. Det är en skön detalj att spelutvecklarna har använt den berömda slutscenen i filmen, men man vinner ju knappt några pengar i bonusspelet! På sin höjd kan man ta hem några hundra krediter och det är mycket lite för ett bonusspel.

Om du gillar filmen Scarface med Al Pacino och Michelle Pfeiffer kommer du att älska videoautomaten med samma namn. Det är svårt att slita sig. När som helst får du chansen att spela free spins-läget och kamma hem finfina vinster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *